El servei de centre de dia està dirigit a les persones grans per fomentar mitjançant l’atenció especialitzada i intervencions  innovadores, preventives i rehabilitadores, l’autonomia de la persona i les relacions socials mantenint-se en el seu entorn domèstic.

Un centre pensat per a tu

  1. Tenim una ubicació privilegiada al centre d’Alella, oferint servei en l’entorn del Maresme, Badalona i Barcelona, amb un espai modern, adaptat i obert a la comunitat.
  2. Disposem de places de centre de dia privades i col·laboradores amb la Generalitat de Catalunya.
  3. Disposem de cuina pròpia que ens permet una dieta sana i equilibrada amb productes de qualitat adaptada als gustos de cada persona amb diferents opcions de menú diari.
  4. Flexibilitat, adaptació del servei i horaris a les necessitats de la persona.
  5. Comoditat d’accés.

Una atenció dissenyada per promoure l’autonomia, el benestar i la qualitat de vida de la gent gran en el seu entorn

  1. Oferim una atenció centrada en la persona amb sentit, des del respecte als seus gustos, interessos i experiència vital.
  2. Dissenyem des de la valoració integral de cada persona, plans individualitzats d’atenció i vida pensats per cada persona i adaptant-se a la seva evolució.
  3. Intervencions físiques, funcionals, psicoemocionals, cognitives i socioculturals especialitzades per respondre a les necessitats de cada persona, fomentant el manteniment i estimulació de les capacitats i la prevenció del seu deteriorament s’integren amb Serveis Especialitzats i serveis de Benestar Personal.
  4. Som un equip interdisciplinari de professionals (metges, sanitaris, assistents socials, psicòlegs) competents tecnicament i humanament.
  5. Impliquem, integrem a la família en el centre mitjançant una comunicació proactiva.